Un any més el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya juntament amb el Gremi d’Editors, l’Associació d’editors en llengua catalana, Libelista i el Gremi de Llibreters porten a terme la campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre”, per tal d’incentivar l’hàbit de la lectura entre els més petits.

Aquesta campanya s’inicia el 15 d’octubre i finalitzarà el 30 de novembre.

Si els vostres fills aquest 2018 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Com funciona?

Aquesta campanya arribarà a 78.567 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tot el territori. Per aquells infants que no els sigui possible desplaçar-se a un llibreria poden bescanviar la seva targeta a través de www.libelista.cat

ABANS DEL 30 DE NOVEMBRE:
Si no has rebut la targeta: envia un correu a fas6anys@gencat.cat indicant en el tema “targeta no rebuda” i detallant nom i cognoms. Important: sense el nom no es pot obtenir el codi.
Després del dia 30 de Novembre, no s’atendran més peticions.

© Gremi de llibreters de Catalunya - by ciclick

Segueix-nos: