Berenar Literari de la LLlibreria El Cucut

El pròxim 13 d’abril, dijous sant, se celebrarà la setena edició  del Berenar Literari de la LLlibreria El Cucut de Torroella de Montgrí. Coincideix amb la celebració dels 30 anys de la llibreria.

Amb una participació de més de 70 autors, d’editors i de dibuixants, la llibreria El Cucut aconsegueix complir amb el seu propòsit: que la llibreria sigui el punt de trobada natural entre els autors i els lectors. 

Al Berenar hi participen professionals de la gastronomia de Torroella i de l’Empordà. Restaurant La Sala, Fleca Can Francès, Casa del Te, D.O.Empordà i Caralluna del Montgrí obsequien amb els seus productes als assistents. La llibreria El Cucut cuina els brunyols (aquest any uns 1300) que es consumiran durant tota la tarda. El Berenar Literari compta amb el suport d’Omnium Baix Empordà.

Alguns dels autors que hi trobareu són: Xavier Bosch, Rafael Nadal, Rafael Vallbona, Vicenç Pagès i Jordà, M. Mercè Cuartiella, Saïd El Kadaoui, Josep Navarro Santaeulàlia, Mar Bosch, Neus Arqués, Martí Gironell, Anna Carreras, Joan Isaac, Elisabet Riera, M. Lluïsa Amorós, Elisenda Roca, Maria Carme Roca, entre molts d’altres. Informem que es fa la fotografia de grup a les sis de la tarda, moment en el qual acostumen a ser-hi tots.

Obriran l’acte els parlaments de la Sra. Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura de la Generalitat, el Sr. Antoni Daura, president del Gremi de llibreters de Catalunya, el Sr. Josep M. Rufí, alcalde de l’ajuntament de Torroella de Montgrí.

Trobareu tres espais fàcilment identificats: Les carpes, situades a l’exterior  de la llibreria, on podeu tastar la gastronomia i xerrar en grup. L’interior de la llibreria, on hi ha petites taules  en les quals us podreu fer dedicar llibres i parlar més íntimament amb els autors. I la sala adjacent a la llibreria,  on hem habilitat un espai per a fer-hi conferències. 

Qui ho desitgi  podrà escoltar i parlar amb la Sra. Rosa Rosés, nascuda l’any 1926 i que ha publicat  la seva biografia Trenes talladesRecords d’una nena de Rússiaamb l’editorial Cal·lígraf.  També hi haurà una conversa amb Joan Isaac arran de la publicació del seu primer poemari, Intimissimi (Llibres del Segle), on el poeta i cantautor parlarà de la cançó d’autor i la poesia. Acabades aquestes intervencions, si l’estona ho permet, qui tingui interès a parlar en tindrà l’oportunitat.

 Ens acomiadem i us convidem a fer boca consultant aquests enllaços.

 Gràcies a tots els que hi participeu!

Llibreria El Cucut
www.llibreriaelcucut.cat

Calendari obertura comercial 2017

La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement estableix un total de vuit festius anuals dels quals els ajuntaments poden substituir-ne dues dates i també poden fixar dos festius més per al seu àmbit municipal. Per a tots aquells municipis que no hagin designat els dos dies addicionals d’obertura, s’entenen com a dates escollides el 12 d’octubre i el 3 de desembre de 2017. Els comerços de la ciutat de Barcelona podran obrir al públic els dies 8 de gener, 23 d’abril, 2 de juliol, 1 de novembre i 3, 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre de 2017. D’acord també amb la Llei d’horaris comercials, s’afegeixen dos dies més al calendari comercial, que els municipis han de fixar en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants. Més d’un centenar d’ajuntaments catalans han afegit i/o modificat el calendari de festius amb obertura comercial autoritzada per al 2017.

Per a més detall, vegeu si us plau la resolució EMC/2915/2016, de 21 de desembre, publicada en el DOGC:

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7274/1569212.pdf 

Distintiu de qualitat "Llibreria de referència" i "Mapa de Llibreries de Catalunya 2016"

El dia 10 de novembre es va presentar a la llibreria Laie el nou distintiu de qualitat "Llibreria de referència" que reconeix l'excel·lència de les llibreries de Catalunya i el "Mapa de Llibreries de Catalunya 2016”

En el link adjunt podeu trobar tota la informació dels dos projectes: https://goo.gl/PbrElS

El dia 12 de desembre es farà la sessió informativa sobre el segell de qualitat i aquest es començarà a implementar a partir del gener del 2017.

“Mapa de Llibreries de Barcelona”

El grup d’editors independents Contexto van presentar dimarts 8 de novembre el “Mapa de Llibreries de Barcelona”. 

El mapa vol ser una eina útil pel lector, que el podrà trobar a les 122 llibreries de Barcelona. 

Podeu consultar-lo en el següent enllaç: 

http://www.contextodeeditores.com/wordpress/wp-content/uploads/2016/11/MapaBarcelona_web2.pdf

O bé trobar-lo en paper a la vostra llibreria de referència.

Bolibloc, inauguració de nou local

Festa inauguraicó de la nova botiga Bolibloc el dia 11 de novembre, 19h

Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la festa d'inauguració de la nova botiga Bolibloc. Molts més metres per oferir-vos llibres, material escolar, joguines educatives i manualitats de qualitat. Us hi esperem!

Último mes Maig 2017 Mes següent
L M X J V S D
week 18 1 2 3 4 5 6 7
week 19 8 9 10 11 12 13 14
week 20 15 16 17 18 19 20 21
week 21 22 23 24 25 26 27 28
week 22 29 30 31