Libridata

Libridata és una plataforma digital online per obtenir informació útil sobre les vendes i usos dels llibres per a editors, distribuïdors i llibreters, amb els objectius de facilitar les relacions comercials entre les diferents empreses del sector i d’optimitzar la gestió administrativa de la cadena del llibre, la promoció i la seva venda.

Actualment, Libridata compta amb un pannel de 200 punts de venda de llibres a Catalunya, entre llibreries i grans superfícies. Libridata registra l’activitat diària de venda i disponibilitat de títols al mercat.

 Prestacions a les llibreries:

- Disposar d’una informació bibliogràfica de qualitat.

- Consulta de disponibilitat de títols

- Consulta de rànquings de venda

- Reduir el temps de gestió relacionat amb els processos d’adquisició, recepció, control i manipulació del llibre.

- Reduir els nivells de finançament que comporta l’exposició d’un bon fons.

- Projecte compra a llibreries de des biblioteques.

Prestacions per a editors:

- Disposar d’una bona informació sobre el comportament del fons editorial en el mercat (tendències del consum), geografia de la demanada, vendes canal).

- Reduir els nivells d’inversió i finançament que comporten els processos relacionats amb la presa de decisions i, producció dels fons editorials.

Prestacions per a distribuïdors:

- Redefinir la posició i el paper que juguen, aportant un valor afegit a la seva activitat i als serveis que presten a l’editor.

- Ser reconegut per l’editor per la seva aposta decidida per la qualitat i la diferenciació, així com per la prestació integral de serveis en la comercialització del llibre.

- Esdevenir el suport o prolongació bàsica de l’editor.

Us facilitem un document descarregable que recull tota la informació sobre Libridata. 

 

LIBRIRED, UNA REALITAT

Al desembre es va signar l’acord entre la Cambra del Llibre de Catalunya i CEGAL per a integrar LibriData i CEGAL en Red amb el nom únic de LibriRed.

La nova eina integra el millor de les dues aplicacions existents i es converteix en un programa d’informació i anàlisi de vendes i estocs, que abasta tot l’Estat i serà de gran utilitat per a tots els operadors de la cadena del llibre. Permet obtenir rànquings de vendes generals, les fitxes Dilve sense cost i la disponibilitat de títols. La informació no es basa en projeccions i estimacions sinó en la informació real del punt de venda.

I recordar-vos que integrar-se a Libridata no té cap cost per a les llibreries.

Demaneu informació al Gerard Nahm: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " target="_blank" style="font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: small; line-height: 1.3em;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Último mes Maig 2018 Mes següent
L M X J V S D
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31