La campanya “Fas 6 anys. Tria un llibre 2018” és una acció conjunta del Departament de Cultura i el Gremi de Llibreters de Catalunya en el marc del Pla de lectura 2020.

Compta amb la col·laboració dels departaments d’Ensenyament, Vice-Presidència, Economia i Hisenda, Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència i la participació del Gremi d’Editors de Catalunya, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, IDESCAT, RENFE i l’ONCE.

Aquesta campanya s’inicia el 15 d’octubre i finalitzarà el 30 de novembre.

Si els vostres fills aquest 2018 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Com funciona?

Aquesta campanya arribarà a 78.567 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tot el territori.

ABANS DEL 30 DE NOVEMBRE:
Si no has rebut la targeta: envia un correu a fas6anys@gencat.cat indicant en el tema “targeta no rebuda” i detallant nom i cognoms. Important: sense el nom no es pot obtenir el codi.
Després del dia 30 de Novembre, no s’atendran més peticions.

Llibreries adherides a la campanya

© Gremi de llibreters de Catalunya - by ciclick

Segueix-nos: