El passat dijous 13 de setembre es va realitzar a la Sala d’actes del Col·legi d’arquitectes de Catalunya l’acte d’inauguració del nou curs de l’Escola de Llibreria.

L’Escola de Llibreria és un postgrau organitzat per la Facultat de Biblioteconomia i documentació de la Universitat de Barcelona, juntament amb el Gremi de Llibreters.

L’acte, presentat pel director del postgrau, en Lluís Agustí, va comptar amb la presència del degà de la facultat, en Miquel Térmens, el director de l’Àrea del Llibre de l’ICEC, en Joaquim Bejarano; la presidenta del Gremi de Llibreters de Cataluna, la Maria Carme Ferrer i l’assessor cultural Txetxu Barandiarán.

Després d’unes paraules de benvinguda a càrrec d’en Joan Sala, president de la Setmana del Llibre en català i dels parlaments dels presents, es va realitzar la conferència d’inauguració “De los libros a las personas, de las estanterías al espacio compartido” per Txetxu Barandiarán, on es va analitzar a fons el món dels llibres i les llibreries.

Finalment, es va fer el lliurament del diplomes de postgrau a la promoció de 2017-2018 i es va donar la benvinguda als nous estudiants de promoció.

© Gremi de llibreters de Catalunya - by ciclick

Segueix-nos: